Logo

Ferskner bagt med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis man vil lave denne ret med bagte fyldte ferskener med danske blåbær er i sommer perioden fra juni til oktober hvor det er sæson for bærrene i Danmark. Desserten er let at lave og smager dejligt

 

3 store ferskner
2 ½ dl blåbær
2 spsk appelsinjuice
2 æggehvider
½ dl sukker
 
Sæt ovnen på 200ºC.
Flå, halvér og udkern fersknerne og stil dem på en plade med bagepapir.
Fordel blåbærrene i hullerne og dryp med appelsinjuice.
Pisk æggehviderne til skum og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.
Fordel marengsen over fersknerne.

Bag dem ca. 10 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her