Logo

Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

{Ca. 3/4 liter is)
 
Ferskensorbet:
500 g modne ferskner
250 g vand
175 g sukker
 
Abrikoser i mandelmælk:
2 friske abrikoser pr. person
1/4 dl mandelmælk (købes færdig) pr. person
 
Ferskensorbet:
Kog fersknerne (uden sten) møre i vand med sukker. Si og frys til sorbet.
 
Abrikoser: Halver abrikoserne og fjern stenene.
Anret de halve abrikoser tæt sammen i et passende ovnfast fad.
Tilsæt man­delmælk, det skal knapt dække.
Juster med mælk om nødvendigt.
Bag abrikoserne under låg i 1 1/2 time ved 100°C i ovnen.
Afkøl og stil koldt.
 
Anret 4 halve abrikoser i dybe kolde tallerkener med mandellage og en god skefuld ferskensorbet ovenpå.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brie med eksotisk frugtHvis du vil serverer noget ekstra lækkert til gæsterne enten som smørrebrød eller til...
• MuldvarpeskudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brie med rabarber og jordbærchutneyTil en frokost i det grønne. Tag et glas chutney med og server til osten. Ristet rugbrød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os