Logo

Ferskner med retsina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store modne ferskner
4 spsk sukker
4 glas retsina
 
Blanchér fersknerne i et minut, så kan skindet let trækkes af.
Skær dem i skiver og fjern stenene.
Læg ferskenskiverne i dessertskåle eller glas, strø sukker over.
Fyld iskold retsina på og server straks. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her