Logo

Ferskner med mandelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ds ferskner
2 blade husblas
2 spsk sherry eller madeira
2 dl piskefløde
mandelsplitter

Læg husblas i koldt vand i 5 min.
Afdryp fersknerne, tag 2 fra og læg resten på et fad.
Mos de 2 halve ferskner med en gaffel, varm mosen lidt op og smelt den afdryppede husblas deri.
Rør sherry i og stil mosen køligt til den begynder at stivne.
Pisk fløden stiv, og vend den i ferskenmosen sammen med 2-3 spsk mandelsplitter.
Lad skålen stå i køleskab et par timer eller længere.
Top ferskencremen op i halve ferskner og pynt med mandelsplitter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?