Logo

Fromage, farmors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. sød hindbær- eller ribssaft
4 blade husblas
¼ l. piskefløde, pisket til skum
2 blade husblas
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker

4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og blandes i saften. 2 blade husblas udblødes, tages op og smeltes i ½ dl kogende vand.

Sukker og vaniljesukker røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri.
Saften blandes i flødeskummet med et piskeris, så fromagen bliver marmoreret.

Den fyldes i en skål og serveres evt. med isvafler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.106 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her