Logo

Frosne brombær med sojacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g brombær,
2 spsk citron­saft,
1 dl soja­fløde,
1 spsk Birkesød eller rør­sukker,
½ stang vanilje (korn),
citron­melisse

Hæld brombærrene i portionsglas og frys dem.

Tag dem ud af fryseren 15-20 minutter inden, de skal serveres, så de kan nå at tø lidt op, så er de bedst, og dryp dem med citronsaft.

Lav en creme af sojafløde, Birkesød og vaniljekorn.

Lige inden servering hældes sojacremen over brombærrene og der lægges en lille kvist citron­melisse på toppen.

 

Tips: Inden man pynter med citron­melisse, kan man hælde lidt ristede mandelflager over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her