Logo

Fromage, farmors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l. sød hindbær- eller ribssaft
4 blade husblas
1/4 l. piskefløde, pisket til skum
2 blade husblas
1 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker

4 blade husblas udblødes i koldt vand, tages op, smeltes over damp og blandes i saften. 2 blade husblas udblødes, tages op og smeltes i 1/2 dl kogende vand.

Sukker og vaniljesukker røres i. Husblasopløsningen hældes på en gang i flødeskummet og røres ud deri.
Saften blandes i flødeskummet med et piskeris, så fromagen bliver marmoreret.

Den fyldes i en skål og serveres evt. med isvafler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
• FrugtirisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!