Logo

Frosne pader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk Toms chokolade skildpadder
5 stk chokolade mintfrøer
2 l. god vaniljeis
1 spsk rom
1 spsk Bailey
50 g mørk chokolade 70 %

Tag isen op af fryseren 15 min. i forvejen. Del isen i to skåle. Blænd frøer og skildpader hver for sig. Rør dem i skålene. I skålen med skildpadder tilsættes rom og i skålen frøer tilsættes Bailey. Frys isen i flotte forme i en 1-1 ½ time. Vend isen ud på fade og dekorer med hakket chokolade.

Server eventuelt sammen med frisk frugt flødeskum

Opskriften bliver selvfølgelig bedre hvis man bruger hjemmelavet is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her