Logo

Frosne pader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk Toms chokolade skildpadder
5 stk chokolade mintfrøer
2 l. god vaniljeis
1 spsk rom
1 spsk Bailey
50 g mørk chokolade 70 %

Tag isen op af fryseren 15 min. i forvejen. Del isen i to skåle. Blænd frøer og skildpader hver for sig. Rør dem i skålene. I skålen med skildpadder tilsættes rom og i skålen frøer tilsættes Bailey. Frys isen i flotte forme i en 1-1 1/2 time. Vend isen ud på fade og dekorer med hakket chokolade.

Server eventuelt sammen med frisk frugt flødeskum

Opskriften bliver selvfølgelig bedre hvis man bruger hjemmelavet is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinskogte figner med yoghurtcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte pærer med rørt yoghurtEn nem og hurtig dessert, der ikke tynger alt for meget på kaloriebudgettet. Det er også...
• Rødvinskogte figner med yoghurtcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os