Logo

Frossen creme chantilly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l piskefløde
1 spsk flormelis
½ vaniljestang
 
Pisk fløden til skum.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Smag flødeskummet til med flormelis og vaniljekorn.
Rør godt.
Hæld flødeskummet i en form.
Dæk den til og stil den i fryseren 2-3 timer.
Server isen i kugler i afkølede portionsglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her