Logo

Frossen jordbærsky Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggehvider

3 dl flormelis

1 spsk eddike

½ kg søde, friske jordbær

½ l piskefløde

1 tsk vaniljesukker

 

Pisk hviderne stive over vandbad.

Tilsæt flormelis og eddike og tag massen fra varmen.

Pisk fløden tyk, men ikke stiv, og vend den derefter op i marengsmassen. Jordbærrene blendes eller moses godt ud med en gaffel og kommes ved.

Massen hældes i små bægre eller forme og fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her