Logo

Frossen jordbærsky Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æggehvider

3 dl flormelis

1 spsk eddike

1/2 kg søde, friske jordbær

1/2 l piskefløde

1 tsk vaniljesukker

 

Pisk hviderne stive over vandbad.

Tilsæt flormelis og eddike og tag massen fra varmen.

Pisk fløden tyk, men ikke stiv, og vend den derefter op i marengsmassen. Jordbærrene blendes eller moses godt ud med en gaffel og kommes ved.

Massen hældes i små bægre eller forme og fryses.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med appelsin og ingefærKoldskål med appelsin og ingefær er perfekt til en varm sommerdag. På www.madkursus.com...
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
• Mad med citrusfrugterGiv maden et frisk pift med citrusfrugter. Den friske smag kan både være sød, sur og...
• Koldskål bananKoldskål er en kold og sød suppe lavet af kernemælk, æg, sukker og her banan. Koldskål...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os