Logo

Flødefromage med appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g langkornede ris (½ dl)
2 blade husblas
2 ½ dl piskefløde
1 tskf vaniljesukker
2 spsk sukker
reven skal af ½ appelsin
2 spsk appelsinsaft

Appelsinsalat:
4 appelsiner
2 dl vand

Kog risen i 20 minutter.
Hæld den i en sigte og skyld den under rindene koldt vand.
Læg husblas i blød i rigeligt koldt vand i 5-10 minutter.
Pisk fløden stiv og vend ris, vanilje, sukker og appelsinskal i.
Knug husblas fri for væde, varm appelsinsaften i en lille gryde og smelt husblas heri.
Lad blandingen køle af og rør den i flødeskummet.
Fordel fromagen i 8 små forme og stil dem i køleskabet til næste dag.

Appelsinsalat:
Skræl den ene appelsin tynt, skær skrællen i strimler, og kog dem i vand og sukker nogle minutter.
Skræl resten af appelsinerne og fjern alt det hvide, skær fileterne fri med en lille skarp kniv, læg dem i en skål og hæld den varme lage med appelsinskallerne over.
Vend fromagen ud på tallerkener og server appelsinsalaten til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her