Logo

Flødeostetærte med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

75 g smør
1 dl sukker
1 dl havregryn
1 dl rasp
 
Fyld:
150 g flødeost
1 dl sukker
2 spsk sukker
2 æg
1 vaniljestang
250 g brombær
 
Smelt smørret og rør sukker, rasp og havregryn i.

Pres massen ud i bunden af en form foret med bagepapir.
Pisk flødeosten igennem med 1 dl sukker, æggeblommer og marven af
vaniljestangen.
Pisk æggehviderne stive med 2 spsk sukker og vend dem i flødeostecremen.
Fordel cremen på havregrynsbunden og lad den stivne i fryseren en times tid.
Pynt med brombær.
 
Tips:  Kagen kan også bages ved 180ºC i ca. 30 min. Lad den afkøle, før
bærrene lægges på.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid mocca iskage med hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm budding med sukrede bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i CointreauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid kanelcreme og koncentreret chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os