Logo

Flødeostekage med svesker og rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld:
100 g bløde, stenfri svesker
50 g rosiner
½ dl brun rom

Bund:
150 g søde fuldkorns-hvedekiks
75 g smør

Fromage:
1 portion fromage med Karolines Flødeost

Pynt:
Syltede pærer og citronmelisse

Tilbehør:
Henkogte syltede pærer

Sveskefyld:
Skær sveskerne i kvarter og kom dem i en skål sammen med rosinerne. Hæld rom over og lad svesker og rosiner trække tildækket i ca. ½ time. Rør i blandingen 1-2 gange, mens det trækker.

Bund:
Luk ringen til en springform (ca. 22 cm i diameter) og anbring den omvendt på et fad.
Kom kiksene i en plastpose, luk posen og knus kiksene fint, fx. med en kagerulle. smelt smørret og bland de knuste kiks i.
Kom blandingen i ringen af springformen og pres blandingen godt sammen til en fast bund. Brug hånden.
Stil bunden tildækket i køleskabet ca. ½ time.
Tilbered 1 portion fromage med Karolines Flødeost og vend forsigtigt sveskefyldet i den.
Vend af og til i fromagen, til den er let stivnet, og man med en fadeskraber kan trække striber i overfladen, som ikke flyder ud. Fordel fromagen over kiksbunden.
Stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer inden ringen til springformen fjernes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?