Logo

Fløderand med jordbærmariehøns

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fløderand med jordbærmariehøns

 

Slut en lun sommeraften af med en klassisk fløderand med søde jordbær-mariehøns.

Arbejdstid: 15 min. Hviletid: ca. 1½ time Ikke fryse-egnet. (4 portioner)

 

#

5 blade husblas

½ l piskefløde

½ stang vanilje (kornene)

½ usprøjtet citron (saft og skal)

75 g flormelis

 

Pynt:

6-12 jordbær

50 g mørk chokolade

*

 

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min.

Pisk fløde til blødt skum med vanilje og fintrevet citronskal.

Tag husblassen op og lad lidt vand hænge ved.

Smelt den sammen med citronsaft i en skål over vandbad.

Drys flormelis i.

Rør den lunkne husblas i en tynd stråle i flødeskummet og fordel cremen i 4 portionsskåle.

Sæt dem i køleskabet i ca. 1½ time, til de er stivnet.

 

PYNT MED JORDBÆR-MARIEHØNS:

Rens jordbærrene og skær dem i halve.

Smelt mørk chokolade over vandbad eller i mikrobølgeovnen og kom den i et lille kræmmerhus eller sprøjtepose med et lille hul i spidsen.

Sæt en streg chokolade på langs af bærret og sæt prikker på siden.

 

Fløderand med jordbærmariehøns

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?