Logo

Fløderand med æg / Cremerand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ liter fløde eller mælk
4 æggeblommer
4 spsk sukker
4 blade husblas
1 tsk Vanila
Fyld:
½ kg henkogte frugter eller 1 liter saftsauce

Fløden koges. Æggeblommer og sukker røres godt. Den kogende fløde dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes i den varme creme. Vanila tilsættes. Cremen hældes i en oliesmurt randform og afkøles. Den vendes ud og pyntes med frugter eller serveres med saftsauce. Man kan også fore formen med karamel og servere karamelsauce til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?