Logo

Fløjter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æg
90 g flormelis
65 g hvedemel
3-4 spsk vand

Ægget og det sigtede flormelis røres hvidt.
Det sigtede hvedemel tilsættes tillige med så meget vand, at dejen let kan stryges ud på en smurt plade i små firkantede kager.
Disse bages derefter i en meget varm ovn og rulles, mens de endnu er varme, om en tynd stok.
Den ene ende af fløjten kan før anretningen dyppes i overtrækschokolade eller kakaoglasur og skoldede, smuttede, hakkede mandler eller kokosmel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nøddebunde med orangeflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetarteletter med hvid chokolademousse og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Piemontesisk kyseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!