Logo

Fløjter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æg
90 g flormelis
65 g hvedemel
3-4 spsk vand

Ægget og det sigtede flormelis røres hvidt.
Det sigtede hvedemel tilsættes tillige med så meget vand, at dejen let kan stryges ud på en smurt plade i små firkantede kager.
Disse bages derefter i en meget varm ovn og rulles, mens de endnu er varme, om en tynd stok.
Den ene ende af fløjten kan før anretningen dyppes i overtrækschokolade eller kakaoglasur og skoldede, smuttede, hakkede mandler eller kokosmel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?