Logo

Flamberede bananer 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bananer
25 g smør
1 spsk sukker
Revet skal af ½ appelsin
Saft af en appelsin
 
Flambering:
½ dl cognac eller Grand Marnier
 
Bananerne deles på langs.
Smørret smeltes på panden, den revne appelsinskal tilsættes.
Bananerne brunes i smørret.
Sukkeret drysses over, appelsinsaften tilsættes.
Bananerne varmes godt igennem.
Flambering:
Bananerne skal være meget varme. Husk at slukke emhætten.
Grand Marnier eller cognac hældes over bananerne i panden og antændes med en tændstik.
Panden rystes let.
Serveres straks når flammerne er slukket, sammen med vaniljeis eller/og flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her