Logo

Flamberede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g blommer
4 spsk sukker
½ dl cognac (eller evt. mørk rom)
1 dl cremefraiche
½ stang vanilje
 
Blommerne halveres og stenene fjernes.
Kommes på en pande og sukkeret drysses over.
Varmes igennem 4–5 min.
Cognacen  hældes over og antændes (husk at slukke emhætten).
Creme fraichen blandes med kornene fra vaniljestangen og serveres til
blommerne.
Vaniljeis kan også anbefales.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleskum med passionsfrugt og eksotisk coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
• AnanasfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleskum med passionsfrugt og eksotisk coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!