Logo

Flamberede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g blommer
4 spsk sukker
½ dl cognac (eller evt. mørk rom)
1 dl cremefraiche
½ stang vanilje
 
Blommerne halveres og stenene fjernes.
Kommes på en pande og sukkeret drysses over.
Varmes igennem 4–5 min.
Cognacen  hældes over og antændes (husk at slukke emhætten).
Creme fraichen blandes med kornene fra vaniljestangen og serveres til
blommerne.
Vaniljeis kan også anbefales.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?