Logo

Flamberede bananer med yoghurt og flødecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 bananer
saften fra 1 appelsin
revet skal fra ½ appelsin
1 knivspids revet muskatnød
15 gram smør
2 spsk sukker
2 ½ spsk brun rom
 
Creme af:
1 ½ dl piskefløde
3 dl pære/bananyoghurt
 
Bananerne bages med skræl i ovnen ved 200ºC i ca. 5 min. på hver side. Skrællen skal være sort.
Bananerne skrælles og lægges i et smurt fad.
Appelsinsaft, appelsinskal og muskatnød røres sammen og hældes over.
Smørret fordeles på bananerne og sukkeret drysses over.
Bananerne grilles i ovnen i ca. 5 minutter.
Rommen varmes i en gryde, hældes over bananerne og antændes.
Fløden piskes stiv og vendes med yoghurt.
De friterede bananer serveres med den kolde creme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pavlova - New Zealand's national dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes Suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergrød med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova - marengskage med friske bærEn pavlova er en skøn marengsbund med råcreme, mousse eller flødeskum og friske bær eller...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!