Logo

Forårsfristelse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk æble
2 stk pære
2 stilke rabarber
½ dl vand
½ dl jordbærsaft
1 spsk citronsaft
½ dl hakket hasselnødder

Skræl æbler og pærer, skær dem i tynde både. Rens rabarberstilkene og skær dem i små stykker. Læg frugterne lagvis i en gryde. Bland vand, jordbær- og citronsaft og hæld blandingen over frugterne og lad dem koge i 10-12 minutter til de er møre og pynt det af med hasselnødderne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her