Logo

Forårsdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

250 g frosne hindbær
4 spsk sukker
korn af ½ stang vanilje
31/2 dl yoghurt
1 dl piskefløde
Pynt:
Hindbær.

Bærrene optøes, og nogle af de pæneste tages fra til pynt. Resten moses med sukker og vanilje. Yoghurten vendes i hindbærrene. Fløden piskes og vendes i til sidst. Forårsdesserten stilles køligt inden serveringen i skål eller portionsglas. Pyntes med hele bær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her