Logo

Fragilité med chokoladeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggehvider
100 g mandler
150 g flormelis
2 spsk hvedemel

Skum
100 g mørk chokolade
100 g orangechokolade
1 ½ dl piskefløde
1 dl sødmælk
1 æg

2 ½ dl piskefløde

Chokoladecreme:
Lav chokoladecremen først. Bræk chokoladen i små stykker.
Bring piskefløde og mælk i kog. Tag gryden fra varmen og pisk ægget i.
Pisk derefter chokoladen i den varme blanding, lidt ad gangen og sæt cremen koldt.

Fragilité:
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne meget fint og bland dem med flormelis og hvedemel. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Tegn 2 cirkler på bagepapir – diameter ca. 25 cm. Fordel marengsmassen herpå og bag ved 125-130ºC i ca. 40 min., eller til bundene er sprøde.

Chokoladeskum:
Pisk fløden stiv og vend den i den afkølede creme.
Fordel chokoladeskummet på den ene marengsbund og læg forsigtigt den anden over. Pynt med sigtet flormelis og ristede mandler.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her