4 æggehvider
100 g  mandler
150 g  flormelis
2 spsk  hvedemel
 
Skum 
100 g  mørk chokolade
100 g  orangechokolade
1 ½ dl  piskefløde
1 dl  sødmælk
1 æg
 
2 ½ dl  piskefløde
Chokoladecreme:
Lav chokoladecremen først. Bræk chokoladen i små stykker. 
Bring piskefløde og mælk i kog.  Tag gryden fra varmen og pisk ægget i. 
Pisk derefter chokoladen i den varme blanding, lidt ad gangen og sæt cremen koldt.
Fragilité:
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne meget fint og bland dem med flormelis og hvedemel.  Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Tegn 2 cirkler på bagepapir – diameter ca. 25 cm. Fordel marengsmassen herpå og bag ved 125-130ºC i ca. 40 min., eller til bundene er sprøde. 
Chokoladeskum:
Pisk fløden stiv og vend den i den afkølede creme. 
Fordel chokoladeskummet på den ene marengsbund og læg forsigtigt den anden over. Pynt med sigtet flormelis og ristede mandler.