Logo

Fragilite med jordbærflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. ½ time Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 æggehvider
100 g mandler
2 spsk hvedemel
175 g flormelis
Jordbær-flødeskum:
2 ½ dl piskefløde
4-5 spsk flormelis
250 g jordbær

Pisk æggehviderne meget stive.
Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis.
Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diam.
Bag ved 130-140ºC i ca. en halv time, eller til bundene er sprøde og faste.
Lad dem svale.
Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i.
Vend de skivede jordbær i.
Læg bundene sammen med jordbær-flødeskummet, lige inden desserten serveres.
Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med et jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her