Logo

Fragilite med jordbærflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 1/2 time Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 æggehvider
100 g mandler
2 spsk hvedemel
175 g flormelis
Jordbær-flødeskum:
2 1/2 dl piskefløde
4-5 spsk flormelis
250 g jordbær

Pisk æggehviderne meget stive.
Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis.
Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diam.
Bag ved 130-140ºC i ca. en halv time, eller til bundene er sprøde og faste.
Lad dem svale.
Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i.
Vend de skivede jordbær i.
Læg bundene sammen med jordbær-flødeskummet, lige inden desserten serveres.
Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med et jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig jordbær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanillebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
• Houskove Knedliky - Bun DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os