Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. ½ time Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 æggehvider
100 g mandler
2 spsk hvedemel
175 g flormelis 
Jordbær-flødeskum: 
2 ½ dl piskefløde 
4-5 spsk flormelis 
250 g jordbær
Pisk æggehviderne meget stive. 
Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis. 
Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diam.
Bag ved 130-140ºC i ca. en halv time, eller til bundene er sprøde og faste. 
Lad dem svale.
Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i. 
Vend de skivede jordbær i. 
Læg bundene sammen med jordbær-flødeskummet, lige inden desserten serveres. 
Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med et jordbær.