Logo

Fragilite med jordbærflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. ½ time Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 æggehvider
100 g mandler
2 spsk hvedemel
175 g flormelis
Jordbær-flødeskum:
2 ½ dl piskefløde
4-5 spsk flormelis
250 g jordbær

Pisk æggehviderne meget stive.
Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis.
Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.
Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diam.
Bag ved 130-140ºC i ca. en halv time, eller til bundene er sprøde og faste.
Lad dem svale.
Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i.
Vend de skivede jordbær i.
Læg bundene sammen med jordbær-flødeskummet, lige inden desserten serveres.
Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med et jordbær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?