Logo

Fragilite roulade med chokoladecreme og friske bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bunde - 3 stk:
12 æggehvider
600 g sukker
100 g smuttede mandler

Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.

Blend mandlerne, og vend dem i æggemassen.

Smør massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i tre lige store cirkler, og bag bundene i ovnen ved 175ºC - ca. 15-20 min. til de er helt tørre og sprøde.

Chokoladecreme:
300 g mørk chokolade
7,5 dl piskefløde
Revet skal af 3 usprøjtede appelsiner

Fløden gives et opkog.

Herefter smeltes den hakkede chokolade i fløden sammen med orangeskallen. Chokolade cremen stilles koldt i ca. 6-8 timer.

Herefter piskes cremen stiv og smøres på de afkølede bunde, som rulles og serveres med friske bær.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?