Logo

Fransk citronfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

3 æg delte
100 g sukker
1 1/2 citron saft og revet skal heraf
5 blade husblas
2 dl fløde pisket til skum
Pynt: 1/2 dl fløde
*

 
Æggeblommer, sukker og citronsaft røres godt.

Den udblødte husblas tages op af udblødnings vandet, laves over vandbad og røres i.
Når blandingen begynder at blive jævn, vendes hviderne forsigtigt deri.
Flødeskummet blandes i æggeblommerne før hviderne.
Fromagen hældes i en form og sættes i køleskabet. 




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.416 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitronkageKagen har en fin syrlig smag af både citronskal, citronsaft og kærnemælk
• CitronsouffléUnder skorpen gemmer sig et fløjlsblødt indre som smelter på tungen. Server gerne...
• Citronsorbet Iskold og syrlig i smagen, og så er den herligt læskende. Forfriskende. Hvad mere kan...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os