Logo

Fransk rabarberkage i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g vinrabarber
125 g sukker
1 dl rasp
4 spsk sukker
75 g smør
2 æggehvider
100 g flormelis
50 g nøddekerner
       
Skær rabarberstilkene ud i små stykker og bland dem med sukkeret.
Kom det i den gennemfugtede stegeso, som er smurt med halvsmeltet smør.
Drys rasp over og hæld smeltet smør på.
Pisk æggehviderne meget stive.
Tilsæt 2 spsk af sukkere og pisk hviderne stive igen.
Vend resten af sukkeret forsigtigt i og læg marengsen over rabarberne.
Bag desserten ved 150ºC i ca. 40 minutter
Til denne kage spises flødeskum eller råcreme.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?