Logo

Franske kanelpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dl sukker

2 dl vand

1 tsk kanel

50 g mandler

2,5 dl piskefløde 38%

1 dl rom

5 pærer

 

Skræl pærerne, fjern blomsten og skrab stilken ren. Pas på den ikke knækker.
Kog en lage af sukker, vand og kanel.
Stil pærerne på højkant i gryden og lad dem dampe møre ved svag varme under låg eller alufolie.
Snit de smuttede mandler, rist dem gyldne på en tør pande og drys dem over pærerne, som serveres i gryden eller anrettes på et fad.
Pisk fløden og smag flødeskummet til med sukker og rom.
Sukkerlagen koges ind til sirup.

Pærerne serveres på et fad og siruppen hældes over pærerne.

Der drysses med ristede mandler.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?