Logo

Franske Pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
2 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
½ tsk salt
¼ l mælk
50 g smør
 
De 2 hele æg piskes med sukker, vaniljesukker og salt.
Hvedemel og mælk blandes i sammen med smeltet smør.
Bages på panden - da dejen er tynd bliver det nogle pæne tynde pandekager.
 
Tips:Da der er smør i dejen behøves der kun lidt smør på panden under stegningen - har man en moderne ponde med titanium/teflon belægning kan det evt. helt undværes. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?