Logo

Franske Pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
2 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
1/2 tsk salt
1/4 l mælk
50 g smør
 
De 2 hele æg piskes med sukker, vaniljesukker og salt.
Hvedemel og mælk blandes i sammen med smeltet smør.
Bages på panden - da dejen er tynd bliver det nogle pæne tynde pandekager.
 
Tips:Da der er smør i dejen behøves der kun lidt smør på panden under stegningen - har man en moderne ponde med titanium/teflon belægning kan det evt. helt undværes. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelparfait med hvid kanelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
• Mandelkurve med syltede frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os