Logo

Franske Pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
2 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
150 g hvedemel
1/2 tsk salt
1/4 l mælk
50 g smør
 
De 2 hele æg piskes med sukker, vaniljesukker og salt.
Hvedemel og mælk blandes i sammen med smeltet smør.
Bages på panden - da dejen er tynd bliver det nogle pæne tynde pandekager.
 
Tips:Da der er smør i dejen behøves der kun lidt smør på panden under stegningen - har man en moderne ponde med titanium/teflon belægning kan det evt. helt undværes. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananisIs er altid populært, især om sommeren. Her laves isen med banan, fløde, mørk chokolade og...
• Mandeltærte med blommer og vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BananisIs er altid populært, især om sommeren. Her laves isen med banan, fløde, mørk chokolade og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os