Logo

Friske ferskner fyldt med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesche ripiene      
      
6 faste men modne ferskner
2 spsk sukker
4 spsk usaltet smør
2 æggeblommer
5 store makroner – knust i en blender eller rullet ind i et klæde og knust
med en kagerulle flaske eller hvad de har ved hånden.
       
Forvarm ovnen til 175ºC.
Skold fersknerne, 2 ad gangen i kogende vand i ca. 20 sekunder, tag dem op med en hulske, læg dem i koldt vand og pil forsigtigt skindet af med en skarp kniv.
Fersknerne deles i halve, stenen fjernes, og med en spiseske udhuler de hver halvdel, så der bliver plads til fyldet i midten.
Tilsæt det udskrabede ferskenkød til de knuste makroner, hæld sukker,
smør og æggeblommer i fyldet, rør sammen og hæld fyldet i hver fersken.
Anret de halve ferskner side om side i et smurt ovnfast fad og bag dem i
20-25 minutter, eller indtil de lige er møre.
Dryp fersknerne med den sirup der løber fra under bagningen.
Kan serveres varme eller kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her