Logo

Friske figner bagt med rørsukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 friske figner
50 g rørsukker
4 dl balsamico
1 bg ricotta ost (Italienske flødeost)
1 stang vanilje (kornene)

Halver fignerne og drys sukker hen over. Bag dem ved 200ºC i 8 - 10 minutter. Kog balsamicoen i en gryde og lad den reducere til det halve. Pas på at den ikke brænder på. Rør vanilje med ricotta ost'en og server det til de lune figner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nyt univers af eksotiske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademuffins med mokkasauce og hindbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebermynte is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt univers af eksotiske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!