Logo

Friske figner med mandel og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 – 12 modne friske figner
100 g mascarpone eller 38% cremefraiche
4-6 spsk akaciehonning
50 g fintsnittede mandler
lidt citronmelisse
 
Snit fignerne, næsten igennem, i 6 både og åbn dem som blomster
Fordel lidt mascarpone eller creme fraice på et fad, og stil fignerne over.
Fordel resten af mascarponeen/creme fraichen i fignerne med en teske eller ved hjælp af en sprøjtepose.
Dryp og drys med honning, mandler og citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her