Logo

Friske figner med mandel og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 – 12 modne friske figner
100 g mascarpone eller 38% cremefraiche
4-6 spsk akaciehonning
50 g fintsnittede mandler
lidt citronmelisse
 
Snit fignerne, næsten igennem, i 6 både og åbn dem som blomster
Fordel lidt mascarpone eller creme fraice på et fad, og stil fignerne over.
Fordel resten af mascarponeen/creme fraichen i fignerne med en teske eller ved hjælp af en sprøjtepose.
Dryp og drys med honning, mandler og citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koteletter med fennikel + Appelsiner med kyseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kotelet gratineret med løg + Jordbær, gratineredeSådan bliver en udmærket, men egentlig lidt kedelig kotelet i en håndevending forvandlet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os