Logo

Friske figner med mascarponecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Friske figner med mascarponecreme

 

Den enkle dessert består af friske figner med mascarponecreme.

4 personer. Arbejdstid: 10-15 min. Stegetid: ca. 5 min.

 

#

12-16 friske figner

50 g smør

200 g mascarpone eller flødeost

1 stang vanilje

½ økologisk citron

2-3 spsk flydende honning eller flormelis

*

 

Skær stilken af fignerne, og skær fignerne i både.

Steg dem i nogle min. ved god varme på en pande med smør.

Rør mascarpone med kornene af vaniljestangen, fintrevet citronskal og -saft.

Smag til med honning eller flormelis.

Server fignerne lune med cremen.

 

Friske figner med mascarponecreme

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brændte figner med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner med marengslågDet søde punktum. Frugten til desserten marineres i Pernod eller Grand Marnier dagen før....
• Brændte figner med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med blåbær i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os