Logo

Friske figner med mascarponecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friske figner med mascarponecreme

 

Den enkle dessert består af friske figner med mascarponecreme.

4 personer. Arbejdstid: 10-15 min. Stegetid: ca. 5 min.

 

#

12-16 friske figner

50 g smør

200 g mascarpone eller flødeost

1 stang vanilje

½ økologisk citron

2-3 spsk flydende honning eller flormelis

*

 

Skær stilken af fignerne, og skær fignerne i både.

Steg dem i nogle min. ved god varme på en pande med smør.

Rør mascarpone med kornene af vaniljestangen, fintrevet citronskal og -saft.

Smag til med honning eller flormelis.

Server fignerne lune med cremen.

 

Friske figner med mascarponecreme

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her