Logo

Friskost-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Friskost-is

Vanilje og fint knas. God naturel, men endnu bedre med hindbær.

 

1 færdigkøbt marengsbund

 

Friskost·is:

2 blade husblas

1 stang vanilje

2 dl sukker

4 past. æggeblommer

4 past. æggehvider

200 g Philadelphia

4 dl piskefløde

Tilbehør: hindbær eller andre bær

 

Læg husblassen i koldt vand 5 min.

Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Pisk æggeblommerne luftige med sukker og vaniljekorn.

Rør friskosten i.

Pisk fløden til flødeskum, og vend æggemassen i.

Tag husblassen op, og smelt den i en skål over vand bad.

Rør først nogle spiseskefulde flødeskum med hus­blassen, og bland derefter resten i.

Pisk æggehviderne til et fast skum, og vend dem i flødeskummet.

Læg marengsen i en form, helst med løs kant.

Hæld ismassen over, og frys isen mindst 4 timer.

Tag isen ud, og pynt med bær.

Temperer den 1 time i køleskabet eller 45 min. ved stuetemperatur.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grundopskrift på Vanille-parfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami suEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grundopskrift på Vanille-iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!