Logo

Friturestegte bananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl hvedemel
1/2 tsk salt
1 1/2 dl vand
1 æg
4 bananer
Rafinol (eller en neutral olie)
1 limebåd skåret i både
flydende honning
vaniljeis
 
Bland hvedemel, salt og vand.
Rør i det til der ingen klumper er.
Tilsæt ægget og rør godt rundt.
Skræl bananerne og skær hver af dem i 4-5 stykker.
Læg dem i frituredejen.
Opvarm Rafinol i en lille gryde til ca. 180ºC.
Tag bananstykkerne op af frituredejen med et par gafler, så noget af
dejen løber af.
Kom 4-5 stykker i olien ad gangen og lad dem få farve.
Beregn ca. 2-3 minutter til stegning pr. hold.
Læg de stegte bananstykker på flere lag køkkenrulle og lad dem dryppe
af.
Server bananerne med det samme mens de forsat er varme og sprøde.
Server sammen med vaniljeis.
Pynt med skiver af frisk lime, og hæld lidt flydende honning ved.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiwitrifli med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsurpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LammemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KiwisorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os