Logo

Friturestegte hyldeblomster 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

pandekagedej usødet
nyudsprungne hyldeblomster
olie eller fedt til friture
piskefløde
flormelis
friske jordbær


Hyldeblomsterne klippes af træet lige før tilberedningen, beregn 2 - 3 skærme pr. person.
Skærmene dyppes i pandekagedejen og sænkes ned i frituren én ad gangen.
De skal højst have 2 - 3 minutter. Fløden piskes til skum og tilsættes lidt flormelis. Jordbærrene skylles, pilles, drysses med lidt flormelis.
Blomsterskærmene serveres varme med jordbær og flødeskum ved siden af.
Man kan drysse lidt flormelis over skærmene.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ferskner med toscadejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande med sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.
• Ferskner, bagtSpændende dessert med bagte ferskner, hindbær, makroner og fløde. Så hvis man har en sød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os