Logo

Fromage casablanca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 blade husblas
3 æg
2 spsk sukker
3 dl kaffefløde
50 g småkager
10 maraschinokirsebær
50 g valnødder
100 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
Garnering:
1 dl flødeskum
10 maraschinokirsebær
høvlet mørk chokolade

Læg husblasen i blød i koldt vand i ca 10 min og kram derefter vandet ud. Del æggene og bland æggeblommer, sukker og kaffefløde i en tykbundet kasserolle.
Varm cremen op under piskning over svag varme til den bliver tyk, den må ikke koge.
Tilsæt husblasen og lad den smelte i cremen. Stil cremen til afkøling.
Knus småkagerne groft, hak kirsebærrene og valnødderne og høvl chokoladen. Rør det hele i cremen.
Pisk fløden stiv og pisk æggehviderne til hårdt skum. Bland først fløden og derefter æggehviderne i cremen.
Hæld fromagen i en skål eller portionsglas og stil den koldt til den er stiv, ca 2 timer. Garnér med flødeskum, halve kirsebær og høvlet chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?