Logo

Fromage blanc med kirsebærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 pers.)

500 g mørke kirsebær, gem 8 til pynt
250 g sukker
1/4 l vand
1 buket citronmelisse, gem nogle blade til pynt
5 dl fromage blanc 0,5%
1 tsk flormelis til pynt

Udsten kirsebærrene.
Kog sukker og vand til en cremet sirup, den må ikke være tynd, så bliver coulis'en det også.
Tilsæt kirsebær og citronmelisse.
Kog, til bærrene er møre.
Tag citronmelissen op, og blend til en ensartet konsistens.
Hæld coulis'en gennem en sigte. Afkøl.
Fordel fromage blanc'en i 4 metalringe på tallerkenerne.
Fjern ringen lige før serveringen, og hæld coulis'en omkring.
Pynt med citronmelisse og kirsebær.
Sigt flormelis over de hele kirsebær
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vild ris à la mandaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os