Logo

Fromage blanc med kirsebærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)

500 g mørke kirsebær, gem 8 til pynt
250 g sukker
¼ l vand
1 buket citronmelisse, gem nogle blade til pynt
5 dl fromage blanc 0,5%
1 tsk flormelis til pynt

Udsten kirsebærrene.
Kog sukker og vand til en cremet sirup, den må ikke være tynd, så bliver coulis'en det også.
Tilsæt kirsebær og citronmelisse.
Kog, til bærrene er møre.
Tag citronmelissen op, og blend til en ensartet konsistens.
Hæld coulis'en gennem en sigte. Afkøl.
Fordel fromage blanc'en i 4 metalringe på tallerkenerne.
Fjern ringen lige før serveringen, og hæld coulis'en omkring.
Pynt med citronmelisse og kirsebær.
Sigt flormelis over de hele kirsebær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her