Logo

Fromage à la Porto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
75 g sukker
3 spsk citronsaft
1 dl portvin
2 blade husblas
2 æggehvider, stiftpiskede

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
25 g små makroner
10 blå druer

Æggeblommer og sukker røres godt i en tykbundet gryde. Citronsaft og portvin, samt den udblødte husblas blandes i. Cremen varmes langsomt under piskning, til den er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes med de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en skål og pyntes med flødeskumstoppe, små makroner og halve druer uden kerner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananasskiver i krydret sauceGør brug af den friske ananas, som kan købes året rundt og server den varm med en herlig...
• Koteletter med ostefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk frugtsalat (Macedonia di frutta)En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig kanelstang med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os