Logo

Fromage à la Porto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggeblommer
75 g sukker
3 spsk citronsaft
1 dl portvin
2 blade husblas
2 æggehvider, stiftpiskede

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum
25 g små makroner
10 blå druer

Æggeblommer og sukker røres godt i en tykbundet gryde. Citronsaft og portvin, samt den udblødte husblas blandes i. Cremen varmes langsomt under piskning, til den er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes med de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en skål og pyntes med flødeskumstoppe, små makroner og halve druer uden kerner.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her