Logo

Frossen tyttebærmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æggehvider
3 dl piskefløde
2 æggeblommer
½ dl sukker
3 ½ dl tyttebær rørt med sukker
evt 2 spsk gin
30 små marengs
 
Pynt: små marengs, citronmelisse
 
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør tyttebærene i.
Smag evt. til med gin.
Vend forsigtigt fløden og derefter æggehviderne i.
For en bageform med plastfolie (ca. 1 ½ l).
Hæld halvdelen af massen i formen.
Læg marengs på.
Dæk med resten af tyttebærmassen.
Lad isen fryse mindst 3 timer. Vend isen ud på et aflangt fad.
Lad isen stå 20 minutter inden den serveres pyntet med marengs og
citronmelisse.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?