Logo

Frossen tyttebærmarengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
3 dl piskefløde
2 æggeblommer
1/2 dl sukker
3 1/2 dl tyttebær rørt med sukker
evt 2 spsk gin
30 små marengs
 
Pynt: små marengs, citronmelisse
 
Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør tyttebærene i.
Smag evt. til med gin.
Vend forsigtigt fløden og derefter æggehviderne i.
For en bageform med plastfolie (ca. 1 1/2 l).
Hæld halvdelen af massen i formen.
Læg marengs på.
Dæk med resten af tyttebærmassen.
Lad isen fryse mindst 3 timer. Vend isen ud på et aflangt fad.
Lad isen stå 20 minutter inden den serveres pyntet med marengs og
citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brie med eksotisk frugtHvis du vil serverer noget ekstra lækkert til gæsterne enten som smørrebrød eller til...
• MuldvarpeskudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brie med rabarber og jordbærchutneyTil en frokost i det grønne. Tag et glas chutney med og server til osten. Ristet rugbrød...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os