Logo

Frugt i råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk æbler
1 stk appelsin
1 stk banan
2 stk pærer
100 g druer
 
Råcreme:
2 stk past. æggeblommer
1-2 spsk flormelis
2 dl piskefløde
1/2 vaniljestang
 
Skræl æbler, pærer og appelsin, og skær dem i små terninger.
Skræl og skær bananen i skiver.
Halver druerne og fjern kernerne.
Bland alt frugten og smag til med sukker og citronsaft.
Pisk æg, flormelis og vanilje til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KirsebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-nøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkskoldskål med vaniljecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærrand med mandelskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os