Logo

Frugt marineret i hyldeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Frugt marineret i hyldeblomst
Måske er du en af dem, der har lavet hyldeblomstdrik i år, ellers kan du købe den færdig.

 

1 moden melon, skåret i små stykker
250 g jordbær i kvarte

Til marinaden:
1 dl vand
1 dl hvidvin
3 spsk hyldeblomstdrik
1 dl sukker
1/2 stang vanille
Citronskal af 1/2 usprøjtet citron


Kom vand, hvidvin, hyldeblomstdrik, sukker, vanilie og citronskal i en gryde.

Kog det igennem og lad den køle af.

Si marinaden og hæld den over jordbær og melon.
Lad frugten trække et par timer, og nyd den som den er, eller til et stykke vanilleis.


Frugt pr. person: ca. 125 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikospuré med makronerAbrikospuré med makroner er en dejlig skøn eftermiddagsspise, om end meget sød. kan varmt...
• Kirsebærsuppe med kanelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinsalat med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikospuré med makronerAbrikospuré med makroner er en dejlig skøn eftermiddagsspise, om end meget sød. kan varmt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!