Logo

Frugt med vaniljecreme og marcipanchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret er god, da den kan tilpasses og varieres efter årstidens frugter.

Marcipanchips:
150 g marcipan

1 æg
1 håndfuld kokosmel
 
Frugt: ca. 400 g forskellig frugt, fx. vindruer, bananer, ferskner, appelsin 
Vaniljecreme: Karolines færdiglavede vaniljecreme
 
Tænd ovnen på 200°C.
Skær marcipanen i  ½ cm tykke skiver og læg dem på en bageplade (ca. 3-4 chips til hver person).
Pensl marcipanen med æg, drys kokosmel over og bag i ovnen i 10 min.
Rens og skær frugten i små stykker. anret frugten på en tallerken eller fad. Pynt med marcipanchips og server vaniljecremen til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?