Logo

Frugt med vaniljecreme og marcipanchips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne ret er god, da den kan tilpasses og varieres efter årstidens frugter.

Marcipanchips:
150 g marcipan

1 æg
1 håndfuld kokosmel
 
Frugt: ca. 400 g forskellig frugt, fx. vindruer, bananer, ferskner, appelsin 
Vaniljecreme: Karolines færdiglavede vaniljecreme
 
Tænd ovnen på 200°C.
Skær marcipanen i  1/2 cm tykke skiver og læg dem på en bageplade (ca. 3-4 chips til hver person).
Pensl marcipanen med æg, drys kokosmel over og bag i ovnen i 10 min.
Rens og skær frugten i små stykker. anret frugten på en tallerken eller fad. Pynt med marcipanchips og server vaniljecremen til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer bagt i hvidvinssauceLækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server...
• Erotiske jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rav på en sandstrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer bagt i hvidvinssauceLækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os