Logo

Frugtblancmanger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 tsk agar-agar
1 dl vand
2 dl æblemost
6 dl frugt ( bananer, appelsiner, jordbær el.lign.)
1 dl hasselnødder
3 dl piskefløde
2 spsk honning

Læg agar-agaren i blød i vandet i et døgn. Smelt den i en kasserolle sammen med mosten. Finfordel frugten, hak nødderne og pisk fløden. Bland alt med den smeltede agar-agar. Hæld det i en skål og stil det koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her