Logo

Frugtanretning med cherimoya

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor cherimoya
1 appelsin
1 avocado
2 spsk sukker
Saft af 1 citron
2 æg
40 g sukker
2 dl sherry
10 g kartoffelmel

Halver cherimoyaen, tag frugtkødet ud og fjern de sorte kerner. Skræl appelsinen, del den i kvarte og skær den i skiver.
Halver avocadoen og tag stenen ud.
Skræl halvdelene og skær dem i skiver.
Drys frugtblandingen med sukker og hæld citronsaft over.
Stil den køligt.
Pisk æg, sukker, sherry og kartoffelmel grundigt sammen i en skål og varm det under vandbad indtil det begynder at blive tykt.
Det må ikke koge.
Fordel frugtblandingen i en skål og hæld saucen over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbarkompot m. kokossorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os