Logo

Frugter i champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 portion

125 g skovjordbær
3 nektariner
Saften fra 1 citron
1 flaske champagne rosé
1 brev vaniljesukker
3 spsk stødt melis
Blade af jernurt

I denne opskrift fremhæves skovjordbærrenes og nektarinernes aroma ved at forene frugter og bær, som har ligget længe i lage, med helt friske frugter og bær. Aromaen fra de friske skovjordbær og nektariner er dominerende, mens skovjordbærrene og nektarinerne, som har ligget i lage, får en mildere aroma, som minder lidt om syltet frugt.

Kom sukkeret, vaniljesukkeret g 20 cl vand i en kasserolle. Det bringes i kog, hvorefter det tages af ilden. Kom halvdelen af skovjordbærrene i den varme sukkerlage.
Skær 2 nektariner med skræl i terninger. Kom dem i lagen sammen med citronsaften. Blandes forsigtigt og sættes i køleskabet i 3 timer.
Lige før serveringen skæres den sidste nektarin i både. Hæld frugter, bær og lage i seks runde frugtskåle. Hæld champagne over. Pynt med skud af jernurt og nektarinbåde, og hæld resten af skovjordbærrene over.
Serveres meget kølig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her