Logo

Frugter i champagne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 portion

125 g skovjordbær
3 nektariner
Saften fra 1 citron
1 flaske champagne rosé
1 brev vaniljesukker
3 spsk stødt melis
Blade af jernurt

I denne opskrift fremhæves skovjordbærrenes og nektarinernes aroma ved at forene frugter og bær, som har ligget længe i lage, med helt friske frugter og bær. Aromaen fra de friske skovjordbær og nektariner er dominerende, mens skovjordbærrene og nektarinerne, som har ligget i lage, får en mildere aroma, som minder lidt om syltet frugt.

Kom sukkeret, vaniljesukkeret g 20 cl vand i en kasserolle. Det bringes i kog, hvorefter det tages af ilden. Kom halvdelen af skovjordbærrene i den varme sukkerlage.
Skær 2 nektariner med skræl i terninger. Kom dem i lagen sammen med citronsaften. Blandes forsigtigt og sættes i køleskabet i 3 timer.
Lige før serveringen skæres den sidste nektarin i både. Hæld frugter, bær og lage i seks runde frugtskåle. Hæld champagne over. Pynt med skud af jernurt og nektarinbåde, og hæld resten af skovjordbærrene over.
Serveres meget kølig.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Drambuie is med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbermousse på makronbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Drambuie is med marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os