Logo

Frugtiris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl risengrød
1 tsk vaniljesukker
1 spk.sukker
2 dl piskefløde
frugt efter smag
reven chokolade

Rør sukker og vaniljesukker i risengrøden
skær frugterne i små stykker
pisk fløden stiv
bland først frugterne og derefter flødeskummet i grøden
serveres med reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her