Logo

Frugtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g frugt / bær
100 g sukker
1 spsk citronsaft
375 g yoghurt naturel
½ dl piskefløde

Frugt / bær skylles og pureres (eller blendes og sies) og blandes med sukker og citronsaft.
Yoghurt og piskefløde tilsættes.
Blandingen fryses under omrøring på ismaskinen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?