Logo

Frugtis a la plombière

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 10-12 personer:
1 portion grundsukkerlage til Frugtis (se opskrift)
1 l pure eller saft af enten friske hindbær, jordbær eller melon
½ dl citronsaft
1 l piskefløde

Kog sukkerlagen. Lad den stå ½ time.
Gnid den friske frugt gennem en trådsigte eller kør den i blender. Bland pureen i sukkerlagen og tilsmag evt. med lidt citronsaft. Frys blandingen i sorbetiere.
Pisk fløden til skum, den må endelig ikke være for stiv. Når frugtisen næsten er færdigfrosset, hældes den fra ismaskinen over i en alu-form eller en plastic-bøtte, hvorefter flødeskummet vendes forsigtigt i. Det er dog vigtigt, at flødeskum og frugtis blander sig rigtigt. Stil isen i fryseren til hærdning.
Denne friske og lette sommerdessert serveres enten naturel eller med sæsonens friske bær og frugter som tilbehør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.072 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner i portvin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rombudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!