Logo

Frugtpizza med kakaobund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ pakke gær (25 g)
2 ½ dl lunkent vand
½ tsk groft salt
½ dl raps- eller vindruekerneolie
40 g kakao
400 g hvede eller pizzamel (1 l)
 
5-6 stk bananer (60 g)
saft af 1 citron
250 g friske jordbær
50 g sukker
 
Dej:
Smuldr gæren og rør den ud i lidt lunkent vand til den er opløst.
Tilsæt resten af vandet, salt, olie, og rør kakao og hvedemel i indtil dejen er så fast at den kan æltes med hænderne.
Ælt dejen glat og smidig og lad dejen hæve ved stuetemperatur i 1 time.
Ælt dejen igennem igen, tænd ovnen på 225°C.
Del dejen i 2 dele, rul dem tyndt i cirkler og læg dem på bagepapir på bageplade.
Fyld:
skræl og skær bananen i skiver og vend dem i citronsaft.
Skyl og pil jordbærrene og del dem i halve og de største i kvarte.
Fordel frugten på pizzabunden og drys med sukker.

Bag pizzaen i 25 minuter til den er gennembagt og sprød i kanterne.
Afkøl på bagerist og spis frugtpizzaen friskbagt.
Man behøver ikke kun bruge jordbær og bananer, man kan osse bruge andre frugter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?