Logo

Frugtsaft-is - sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Saft, vand og sukker efter smag i alt ½ liter
2 æggehvider, stiftpiskede
evt. 1 dl piskefløde, pisket til skum

Saft, vand og sukker blandes, til man har ½ liter stærk saft, der ikke er for sød. Sukker kan nemlig ikke fryse. Brug evt. kogende vand, så sukkeret smelter hurtigt. Den kolde saft fryses med omrøring hver time. Isen skrabes fra siderne ind mod midten, så den ikke
“nålefryser”. Når isen er halvfrosset, blandes æggehvider og flødeskum forsigtigt i, og isen fryses straks videre i ro, til den er stivfrosset.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanilleis med honningstegte kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is-souffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med mostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med honningstegte kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!